forbrugerkritik-logo

 

 

 

 

Lidt mere om os på forbrugerkritik.dk

Vi er en lille gruppe kritiske og rutinerede forbrugere der mener at tiden er kommet til at sætte fokus på dagligvarebranchen, ikke på nettet, men de fysiske butikker vi handler i dagligt.

Med en omsætning på i omegnen af 130 Mia. Kroner, svarende til små 23.000 Kroner pr. danske om året har vi fokus på den danske dagligvarebranche.

Vi bringer her, og opfordre dig til det samme, at dele oplevelser gode som dårlige fra vores daglige besøg i de fysiske dagligvarebutikker i Danmark, butikkerne vi kommer i dagligt, butikkerne der levere vores varer vi bruger i det daglige, og som altså udgør en ret væsentlig del af vores husholdningsbudget og tager samtidig en ikke uvæsentlig del af vores tid.

Så med andre ord vil vi her komme med Ris og Ros og ikke mindst gode rod til dagligvarekæderne, den lokale købmand, men kunne nu også være den lokale bager. Eller måske bare vi har en oplevelse der må deles med andre, og opfordre dig til at bidrage.

Alle er velkomne til at skrive kommentar til indlæg og alle også er velkomne til (anonymt om du vil) at skrive et indlæg selv. Du kan starte dit eget indspark Skriv et nyt indlæg til forbrugerkritik.dk

Har du spørgsmål eller måske foretrækker du at sende os din oplevelse eller bemærkning kan du gøre det her

Nu er vi da i gang og vi ser det bringer. Hilsen Team Forbrugerkritik.dk

 

Forbrugerkritik på Facebook | Forbrugerkritik på Twitter

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

For at bruge CAPTCHA skal du installere Really Simple CAPTCHA plugin.

Alternativt mail @ forbrugerkritik.dk